Radoi intre Al-Hilal si Steaua

Ieri am auzit o bomba pe piata transferurilor din Romania. Cica Radoi pleaca la Al – Hilal. S-au adunat toti de urgenta in studiouri sa dezbata subiectul. Dupa 3-4 ore de show, Lacatus a spus ca nu va pleca nimeni, pentru ca are nevoie de toti jucatorii in retur. Dar Radoi a spus ca vrea sa plece, domnul Becali ca va vorbi mai multe dupa ce se vor semna actele, Victor Becali ca nu stie nimic… Si tot asa. Atunci am inceput sa ma intreb: Este oare bine sa plece la Al-Hilal?
Ei bine, eu zic ca nu. Adevarat, va avea un salariu mai mare, deschide tinerilor de la Steaua o noua portita de afirmare, vin bani in contul clubului, dar pentru el va fi bine? Nu. Pe langa faptul ca va juca in Asia si nu va mai avea sanse prea mari sa ajunga inapoi in Europa, la un club cat de cat mare, el va pierde si nationala. Multumirea lui va fi doar pe plan financiar, in rest…
Voi ce ziceti? Va pleca? Ar fi bine sa plece?

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. El se gandeste mai mult la partea financiara avand 28 de ani,chiar daca l-am dori la o echipa mai mare sa ii respectam decizia.

  2. Poate ca era vremea sa plece … De obicei, e bine sa stai intr-un loc atat timp cat esti motivat.
    Ar fi ceva sa apara vlastare noi … la Steaua!

  3. este alegerea lui!daca vrea sa plece …ii uram succes si sa ii fie bine acolo unde se duce!Steaua merge mai departe !

  4. Buna seara,prieteni!
    Cu plecarea lui Mirel,cred ca Steaua intra intr-o noua era!Nu pot sa nu-i recunosc meritele,el este un luptator capabil de orice sacrificiu,contributia lui la realizarile din ultimii ani este imensa!Dar…!!!Accidentarile foarte dese l-au facut sa lipseasca in partide cruciale,lider in vestiar,el a fost perceput ca un al doilea GB,fapt care i-a timorat pe multi dintre cei tineri,care mai mult s-au temut de el decit l-au admirat!Si relatia cu staful tehnic nu a fost una normala,de fapt mi s-a parut intotdeauna ca antrenorii au avut cu el o relatie de subordonare!Indiferent cum s-au numit acestia!Daca in era Radoi jocul Stelei s-a bazat mai mult pe rigurozitate,defensiv de cele mai multe ori,in era post-Radoi astept o descatusare a fanteziei in atac!Fantezie pe care Mirel nu o privea cu ochi buni!
    Din punctul meu de vedere,nu plecarea lui Mirel mi se pare cea mai mare problema pe care o avem ci faptul ca principalii nostri adversari in lupta pt.un loc in CL,CFR,Timisoara si Dinamo s-au intarit!As vrea sa fiu profet mincinos,dar daca,din banii luati pe Mirel,nu aducem un nr 10 adevarat,nu avem nici o sansa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: